Vjenčanice

Najam vjenčanica

Cijene najma vjenčanica pristupačne su, tako da možete izabrati vjenčanice prema svojim mogućnostima već od 1000 kuna. Prosječna cijena najma vjenčanica kao i cijena prvog nošenja i kupovine vjenčanice prihvatljiva je svakoj mladenki.

Iznos najma uključuje i najam prateće opreme: podsuknje, bolera, bundice, vela, stole, jastučića, podvezice, nakita za mladenke, ukrasa za kosu, torbice, košara. U cijenu najma uključene su i krojačke korekcije, te dva čišćenja vjenčanice.

Prvi najam

Ukoliko u našem salonu ipak ne pronađete model koji će vam najbolje odgovarati, ponudit ćemo vam katalog s 300-tinjak modela vjenčanica na izbor. Cijene naručene vjenčanice prema vašem izboru dolaze iz Francuske, Engleske i SAD-a i za vaše prvo nošenje raspoređene su prema brandovima koji se nude već od 2200 kuna. Prvi najmovi vjenčanica u salonu mogu biti i povoljniji, ali sve ovisi o vašem ukusu i budžetu.

Važno je znati da je vjenčanicu po vašoj narudžbi potrebno naručiti minimalno 4,5 do 5 mjeseci prije vjenčanja, ali mi imamo i brendove koji će nam naručenu vjenčanicu poslati i puno ranije.

Prodaja vjenčanica

Svoju vjenčanicu kod nas možete i kupiti. Dio ponude pogledajte u kategoriji Vjenčanice Prodaja, ali najbolje je dogovoriti svoj termin i vidjeli što vam najbolje odgovara. Moguće je kupiti nošene i nove vjenčanice.