Detalji i dekoracije

Materijali i dekoracije za vjenčanja i druge prigode

Mašne na potez, balone, deko role, organdi role, kitice, ukrase, košare i ostale dekorativne elemente za uljepšavanje prostora za vaše vjenčanje i druge prigode možete naručiti na online trgovini www.dekoravenue.com te ih bez troškova poštarine podići u našem salonu. Ako vam to nije zgodno, naručeni proizvodi šalju se poštom, a sve uvjete i detalje pročitajte na stanicama dekor dućana.

Pozivnice, zahvalnice

Cijene ručno rađenih pozivnica i zahvalnica s tiskom kreću se od 3,90 kn, a mladenka koja izabere vjenčanicu za najam ili prodaju u našem salonu dobiva dodatne popuste u odnosu na cjelokupanan izabrani asortiman proizvoda i usluga.

Male vjenčane stvari

Izrada revera, konfeta, jastučića i podvezica te ukrašavanje košara u potpunosti su prilagođene vašim željama što omogućuje da se svi detalji uklope u vašu priču.

Cijene revera za goste kreću se od 3,20 kn po komadu. Konfeti mogu biti različiti od kutija, vrećica, bočica također prema vašim željama.

Košare za vjenčanja prodajemo ukrašene po narudžbi u raznim veličinama: male, srednje, velike.

Također, dekoriramo svečani prostor za vas i pristupamo individualno u dekoriranju elemenata koji će uljepšati vaš dan. Ponude se formiraju prema vašim potrebama i željama, a neobavezni upit možete poslati na mail adresu: vjencanice.isabella@gmail.com